BRA ATT VETA


Informationsbroschyr
Det finns en informationsbroschyr som delas ut till alla hushåll ett par gånger om året.

Containern
Container för grovsopor kommer vid vår- och höststädningen och ställs upp på Arvodesvägen. Där kan man kasta allt utom elektronik och miljöfarligt avfall.
Glöm inte heller bort att vi har en fin återvinningsstation rakt över gatan, där alla förpackningar av glas, plast, metall och papper kan lämnas till återvinning.

Felanmälan
Om fel eller problem uppstår som kräver professionell hjälp vänder ni er till Nabo och deras felanmälan. Uppge gärna om hjälpen är akut eller inte för att undvika onödiga kostnader kvällar och helger.

Renovering
Många genomför renoveringsarbeten som på olika sätt påverkar Era grannar. Viktigt att tänka på vid störande arbeten är att informera sina grannar. Det kan gälla t.ex. buller, vattenavstängingar eller elavbrott. Informera gärna genom anslag i portarna och glöm inte att varje hus består av två portar och att båda oftast påverkas. Störande arbeten ska/bör förläggas till dagtid måndag-fredag.

Städdagar
Föreningen har en städdag på hösten och en städdag på våren. När datum blivit satta för respektive termin så kommer de uppges här.

 

 

 

 

 

 

INFOHär hittar du Brf Arvodet-Kvittensens "ABC".

EXTERNA LÄNKAR

Länkar till förvaltare, Anticimex m.m.